Usein kysyttyä

YLEISTÄ

Voinko tilata samalla aineistolla kuin viime kerralla?

Tottakai! Toimi seuraavalla tavalla:
Jos sinulla on käyttäjätunnus, klikkaa oikeassa yläreunassa olevaa ’Käyttäjätilisi’ linkkiä ja kirjaudu sisään. Valitse vasemmalta valikosta ’Tilaukset’.  ja  ja valitse Aikaisemmat tilaukset -linkki. Avaa haluamasi tilaus klikkaamalla tilausnumeroa tai ’Katso’ painiketta. Klikkaa ’Muokkaa tuotetta’ linkkiä, jolloin aineisto aukeaa näytölle ja voit tarvittaessa muokata sitä. Kun aineisto on valmis, lisää se ostoskoriin ja siirry kassalle maksamaan.

Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta, niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja ilmoita edellisen tilauksesi tiedot (tilausnumero, tilaajan nimi tai sähköpostiosoite). Katsomme tilaushistoriasta tilauksen tiedot ja otamme sinuun yhteyttä.

Toimitamme sähköpostitse koevedoksen viimeksi käyttämästäsi aineistosta. Laitamme aineiston painoon vasta, kun olemme saaneet hyväksyntäsi aineistolle.

Voitteko muokata aineistoni koska yhteystietoni on muuttunut?

Jos yhteystietosi on muuttunut voimme auttaa aineiston muokkaamisessa veloituksetta (jos aineiston muokkaaminen on teknisesti mahdollista). Jos sinulla on valmis aineisto voit toimittaa sen meille yhteydenottolomakkeella. Jos olet tilannut aiemmin ilmaisen suunnittelun, voit yksinkertaisesti tehdä uuden tilauksen ja ilmoittaa lisätiedoissa uudet yhteystiedot.

Tuleeko painotuotteisiin adPrint.fi:n logo tai nettisivujen osoite?

Ei tule. Emme lisää painotuotteisiin minkäänlaisia mainoksia adPrint.fi:n toimesta.

Paljonko eri painotuotteet maksavat?

Voit kokeilla mitä eri ominaisuuksilla olevat tuotteet maksaisivat. Valitse ensiksi tuote ja tämän jälkeen haluamasi malli, kappalemäärä, materiaali, pinnoite jne…

TOIMITUS

Onko toimitus todellakin ilmainen?

Kyllä. Toimitamme kaikki painotuotteet veloituksetta haluamaasi osoitteeseen kotimaassa.

Kauanko toimitus kestää?

Toimituksen kesto riippuu tuotteesta. Ilmainen toimitus tapahtuu yleensä 5-7 arkipäivässä. Laminointi ja lakkaus pidentää yleensä toimitusaikaa yhdellä arkipäivällä. Lisäksi voit valita 3-4 arkipäivän toimituksen. Tarkista haluamasi tuotteen toimitusaika tuotesivulta.

Miksi osa tuotteista puuttuu toimituksesta?

On mahdollista että toimitamme tuotteet erillisinä paketteina, vaikka ne tilataan samalla tilauksella.

Tilaukseni oli vioittunut. Kuinka toimin?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja selvitämme asian.

Tilaukseni on myöhässä. Kuinka toimin?

Jos toimitusosoite on syrjäinen saattaa toimitusaika pidentyä hieman normaalista. On mahdollista että kuljetusliike on yrittänyt toimittaa tuotteita, mutta toimitusosoitteessa ei ole ollut ketään paikalla. Kuljetusliike jättää tässä tapauksessa viestin ovelle tai postilaatikkoon. Soittamalla kyseiseen puhelinnumeroon, voit sopia uuden toimitusajankohdan. Jos et ole saanut viestiä ja toimitus on kaksi päivää myöhässä, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

AINEISTO

Missä tiedostomuodossa voin toimittaa aineiston?

Ensisijaisesti aineisto tulisi toimittaa PDF tai JPG tiedostona CMYK väreissä. Toimitettaessa PDF tiedostona suosittelemme muuttamaan tekstit grafiikaksi, jotta tekstin fontti ei muutu, kun avaamme tiedoston painotyötä varten.

Jos et pysty toimittamaan aineistoa PDF tai JPG tiedostoina, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme aineiston valmistamisessa.

Minkäkokoinen aineiston tulisi olla?

Aineistossa tulee olla 2 mm leikkuuvara joka sivulla. Tämä tarkoittaa sitä että esimerkiksi tilattaessa 90x55mm käyntikortteja tulee aineiston koko olla 94x59mm. Tilattaessa 90x50mm käyntikortteja tulee aineiston olla kokoa 94x54mm. (Katso seuraava kysymys ”Mikä on leikkuuvara ja miten teen sen oikein?”)

Mikä on leikkuuvara ja miten teen sen oikein?

Leikkuuvara tarkoittaa aluetta jolta lopullinen käyntikortti leikataan. Alueella oleva materiaali saattaa näkyä osittain tai kokonaan käyntikortissa. Leikkuuvara on 2 mm jokaisella sivulla eikä sitä tule osoittee graafisesti esim katkoviivalla.

Voinko käyttää RGB värejä aineistossa?

Voit. Muutamme RGB värit CMYK väreiksi ennen aineiston painamista. Huomioi kuitenkin että RGB ja CMYK ovat erilaiset joten aineiston värimaailmaan voi tulla muutoksia. (Katso seuraava kysymys ”Mitä väriprofiilia suosittelette käytettäväksi?”)

Mitä väriprofiilia suosittelette käytettäväksi?

Suosittelemme tekemään aineiston CMYK väreissä ja käyttämään ISO Coated v2 väriprofiilia. Voit toimittaa aineiston myös RGB tai Pantone väreissä, mutta siinä tapauksessa muokkaamme aineiston automaattisesti CMYK väreihin, joka saattaa aiheuttaa muutoksia aineiston värimaailmaan.

Onko sinulla kysymys, johon et löytänyt vastausta?

Ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme.