Painotuotteet ilmaiseksi kotiovellesi

Toimitamme painotuotteet ilmaiseksi kotiovellesi koko Suomeen.

Verkkokaupasta painotuotteita

Verkkokauppamme kautta voit tilata vaivattomasti erilaisia painotuotteita:

Käyntikortit

Käyntikortit

Käyntikortit ovat ehkä maailman käytetyin painotuote. Ne ovat tärkeä osa yrityksesi graafista ilmettä. Ammattimaiset käyntikortit antavat ammattimaisen kuvan yrityksestäsi.

Nyt voit tehdä helposti ammattimaiset käyntikortit suunnitteluohjelmallamme. Olet valmis parissa minuutissa. Katso lisää tietoa käyntikorteista.

 

Flyerit

Flyerit

Jaettavat painotuotteet kuten flyerit, tai mainoslehtiset, ovat mainoksia, joilla saavutat suuren määrän ihmisiä helposti. Voit mainostaa tuotteitasi tai palveluitasi edullisesti tuhansille ihmisille. Lue lisätietoa flyereistä täältä.

Kirjelomakkeet ja kirjekuoret painatuksella

Ammattimaiset kirjelomakkeet ja kirjekuoret ovat tärkeä osa yrityksesi imagoa. Voit painattaa niihin yrityksesi logon tai mainoslauseen. Haluatko tehdä vaikutuksen? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tilata yrityksellesi yksilöidyt kirjelomakkeet ja kirjekuoret.

Toimitustavat

Painotuotteet toimitetaan ilmaiseksi haluamaasi osoitteeseen.

Käytämme toimitukseen ensisijaisesti alla olevia lähettipalveluja:

Erikoistapauksissa käytämme myös Postin palveluita.

Voit katsoa lisätietoa toimitustavoista täältä: Toimitustavat.

Maksutavat

Voit maksaa pankkitunnuksilla, maksukortilla tai esimerkiksi laskulla.

Maksujenvälittäjänä toimii Suomen johtava kotimainen maksunvälittäjä. Tämä takaa sinulle turvallisen maksamisen netissä.

Laskutus on ensisijaisesti tarkoitettu yritysasiakkaille. Myös henkilöasiakkaat voivat tilata laskulla, mutta sitä varten tarvitsemme tilaajan henkilötunnuksen. Laskun maksuaika on 14 päivää.

Katso lisätietoa maksutavoista täältä: Maksutavat.