adPrint.fi

KÄYNTIKORTIT NETISTÄ NOPEASTI

 • Käyntikortit nopeasti kotimaisesta pikapainosta. Tilaa valmiilla aineistolla tai suunnittele käyntikortti netissä. Lisää vain teksti ja kuva. Pikatoimitus 2 päivässä.


Suunnittele käyntikortti itse

Aloita suunnittelu >>

Tilaa valmiilla aineistolla

Tilaa käyntikortteja >>

Valitse ilmainen suunnittelu

Aloita tästä >>

Premium käyntikorttimme painetaan laadukkailla painokoneilla, korkeatasoiselle materiaalille, ei halvoille ja ohuille papereille.

Nyt voit tilata myös käyntikortit pikatoimituksena 2 arkipäivässä. Nopeaa ja helppoa!

Tilaa käyntikortit valmiilla aineistolla verkkokaupasta tai suunnittele ne itse suunnitteluohjelmalla.

Ilmainen toimitus ja suunnittelu

Ilmaisen suunnittelun lisäksi toimitamme käyntikortit kotiovellesi veloituksetta. Toimitukseen käytämme kuriiripalvelua tai postia. Näin painotuotteet saapuvat nopeasti haluamaasi osoitteeseen.


Käyntikorttien ominaisuudet

 • 4-väri
 • Laadukas materiaali
 • Ensiluokkainen painojälki
 • Ilmainen toimitus

Valitse kahdesta eri koosta

 • 90x50mm
 • 90x55mm

Referenssimme

Korkean laatumme takeeksi asiakkaamme ovat myös valmiita suosittelemaan meitä, kuten Suomen suurin lounasportaali Syömään.fi sekä liikelahjayritys SmileBrothers.

Löydät asiakkaiden antamia palautteita täältä.

”Nyt sinäkin voit antaa yhteistyökumppanillesi käyntikortin luottaen että se antaa yrityksestäsi laadukkaan kuvan.”


Kaksipuoleiset käyntikortit

Käyntikorttien lisäominaisuudet

Sinulla on mahdollisuus valita käyntikortteihisi edullisesti lisäominaisuuksia, joilla pystyt erottumaan kilpailijoistasi entistä paremmin.

Valitse seuraavista ominaisuuksista:

 • Kaksipuoleisuus
 • Kiiltävä laminointi
 • Mattalaminointi -adPrint.fi suosittelee!-
 • Luonnonpaperi
 • Pyöristetyt kulmat
Laminoidut käyntikortit

Kaksipuoleiset käyntikortit

Peruskortti on nelivärinen ja yksipuoleinen (4/0). Saat nyt erittäin edulliseen hintaan käyntikortteihisi painatuksen neljällä värillä kummallekin puolelle (4/4)! Yleensä takasivulle painetaan joku ytimekäs viesti (esim. mainoslause, www-osoite) tai yrityksen logo. Tällöin käyntikortin voi ojentaa tyylikkäästi tausta päällimmäisenä!

Laminoinnit

Voit valita käyntikorttiesi kiiltävän tai himmeän laminoinnin. Käyntikortit voidaan laminoida molemmin puolin tai halutessasi vain etupuolelta. Laminointi antaa kortillesi tyylikkään loppusilauksen ja luonnollisesti myös lisää käyntikorttiesi kestävyyttä. Erityisesti matta on moderni ja tyylitietoinen valinta!

Kiiltävä

Kiiltävä laminointi antaa kestävyyden lisäksi kauniin kiillon tehden käyntikorteista tyylikkäät.

Matta

Silkinhimmeä mattalaminointi nostaa käyntikorttiesi laadun uudelle tasolle. Mattapinnoite yhdistettynä materiaalin laatuun tekevät niistä todella laadukkaan tuntuiset. Tästä syystä suuri osa asiakkaistamme päätyykin juuri mattalaminointiin. Voimme siis luottavaisin mielin suositella sinua kokeilemaan!

Päällystämätön luonnonpaperi

Käyntikortteihin voidaan valita materiaaliksi päällystämätön luonnonpaperi. Luonnonpaperi soveltuu erinomaisesti tuotteisiin joihin leimasimen muste tulee tarttua hyvin, kuten esimerkiksi lounaspasseihin. Tuotteen toinen puoli voidaan laminoida.

Pyöristetyt kulmat

Pyöristetyillä kulmilla on helppoa erottua! Käyntikorttisi kulmat pyöristetään leikkausvaiheessa hillitysti muutaman millin matkalta. Otathan tämän huomioon, jos suunnittelet itse aineiston.

Lisäominaisuuksien tilaaminen saattaa pidentää toimitusaikaa yhdellä arkipäivällä.


Tilaaminen on todella helppoa

1. Tilaa käyntikortit netistä

Tilaa nopeasti ja edullisesti netistä
Nuoli

2. Ota ne vastaan kotiovellasi

Ota vastaan kotiovella


Usein kysytyt kysymykset materiaalista

Alla muutamia vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Onko käyntikortteihin saatavilla jonkinlainen pinnoite?

Kyllä. Valikoimassamme on useita eri materiaaleja. Lisäksi niihin on saatavilla laminointi, joka tekee tuotteista kestävämpiä. Kysy lisätietoa yhteydenottolomakkeella.

Onko käyttämänne materiaali luontoystävällistä?

Kaikissa painotuotteissa käytettävä materiaali on kierrätettävää kartonkia. Jotta välttyisimme turhalta paperin käytöltä toimistossamme, teemme mm. laskutuksemme ensisijaisesti sähköisesti.

Onko käyttämänne kartonki laadukkaampi kuin muilla painoilla?

Monet painot tekevät nykyään tuotteensa halvoille materiaaleille laskeakseen valmistuskustannukset mahdollisimman alas. Tämä tarkoittaa sitä että materiaalin paksuus saattaa olla jopa ainoastaan 220 g/m2. Me tiedämme kuitenkin, että tuotteidemme laatu sekä tyytyväiset asiakkaamme takaavat meille menestyvän toimintamallin, josta voimme olla ylpeitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Siksi käytämme käyntikorteissa ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja.

Klikkaamalla tästä pääset takaisin sivun alkuun.


lisäinformaatiota

Digipaino vs. offsetpaino

Digipaino eroa toiminnaltaan hyvin paljon offsetpainosta. Kumpi on parempi? Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavia asioita:

 • Painotarkkuus
 • Materiaali
 • Toimitusaika
 • Hinta

Lue artikkeli Digipaino vs. Offsetpaino

7 vinkkiä käyntikorttien suunnitteluun

Artikkelissa käsittelemme seitsemän yksinkertaista mutta tärkeää asiaa koskien käyntikorttien suunnittelu.

Käyntikortti ei ole sitä parempi mitä enemmän siinä on tekstiä. Päinvastoin liiallinen teksti tekee käyntikortista helposti sekavan. Käyntikorttiin ei tarvitse laittaa kaikkia mahdollisia yksityiskohtia yrityksestä... Lue lisää tästä.


Käyntikortit nopeasti

Tarvitsetko uudet käyntikortit nopeasti? Verkkokaupan kautta voit tilata käyntikortit pikatoimituksella 2 arkipäivässä. Toimitus tapahtuu postin välityksellä. Kun olet lisännyt tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle. Täytä tarvittavat tiedot toimitus varten ja valitse toimitukseksi pikatoimitus.

Katso lisää: Käyntikortit nopeasti

Ilmainen suunnitteluohjelma

Voit suunnitella uuden käyntikorttiaineiston verkkokaupassa suunnitteluohjelmalla. Ohjelma on yksinkertainen käyttää. Voit lisätä haluamiasi kuvia, kuten yrityksesi logon jne..

Löydät lisää tietoa alla olevasta linkistä:
Ilmainen käyntikortti ohjelma